Welcome to Avis

Hyrbil Australien och Stillahavsområdet

Upplev Down Under med hyrbil

Australien är det perfekta resmålet för en bilsemester. Börja i Sydney och åk till Blue Mountains eller Melbourne för en spektakulär tur längs kusten och Mornington Peninsula. Kör till Cairns och utforska det eukalyptusdoftande lugnet i Cape Tribulation och norra Queenslands regnskog. Kör din hyrbil till Guldkusten för ett surfäventyr eller upplev vildmarken med start i Adelaide, Alice Springs eller Darwin. Eller varför inte färdas mellan de underbart avskilda vingårdarna i Margaret River, strax söder om Perth?

Boka din hyrbil med Avis i Australien eller Stillahavsområdet redan nu!
Boka nu

Hyr bil i Nya Zeeland

Nya Zeeland, nu även känd som Midgård eller Narnia, är också ett idealiskt land för en roadtrip. En rundresa på tomma vägar från Christchurch på Sydön med geotermiska varma källor, glaciärer, raviner, lysmaskgrottor, magnifika sjöar och fjordar.

Du kan även hyra en bil med Avis på de flesta av Stillahavsöarna, från Amerikanska Samoa till Vanuatu. På många av dessa destinationer finns varken regelbunden busstrafik eller tåg, så en hyrbil är avgörande för att ta sig runt. Utforska paradiset i din egen takt med en hyrbil från Avis.