Welcome to Avis

HYR MINIBUSS MED AVIS

Hyr minibuss och transportbil

Det är inte varje dag du hamnar på en resa med en stor grupp vänner, kollegorna eller släkten. Att ta sig från punkt A till B med flera passagerare innebär sina egna unika utmaningar. Bokar du flera bilar och utser flera förare? Hur ser du till att alla följer samma väg och anländer samtidigt?

Lyckligtvis har Avis den perfekta lösningen med vårt urval av minibussar att hyra. Våra fordon i toppklass är både rymliga, bekväma samt en verklig glädje att köra och gör att du alltid reser i god stil. Att hyra en minibuss hos Avis är oerhört populärt och bekvämt för familjer eller gruppresor.

 

Vår moderna flotta av pålitliga transportbilar, utmärkta kundservice och nätverk av stationer i hela Sverige kommer att garantera dig en trevlig upplevelse när du hyr minibussar från Avis. Bläddra i vår samling av olika transportbilar i olika storlekar och märken för att välja den perfekta för dig och din grupp. Alla våra fordon är tillgängliga till överkomliga priser för ett urval av minibussar av hög kvalitet. Oavsett hur stor din grupp är, så finns det inga stora priser hos Avis. Upptäck fördelarna med att hyra en minibuss eller transportbil från Avis.

 

Lots of room in the back for friends and family