Hyra bil i Nyköping

Hyrbil i Nyköping Nyköping är med sina 50 000 innevånare residensstaden i Södermanlans landskap och ligger vid Nyköpingsån´s utlopp i Stadsfjärden som mynnar ut i Östersjön. Staden är antagligen en av Sveriges äldsta och med en hyrbil kan du t.ex. se på 1200-tals kyrkan S:t Nicolai eller Nyköpings slott där kungar både föds och dött. Nyköpings gästabud på 1300 talet hör till vår mest kända svenska historia och staden var en gång en av Sveriges viktigaste.

Om du vill ta dig runt Nyköping med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos oss. Våra kontor hittar du på flygplatsen och i centrum.

Avis Biluthyrning i Nyköping - Våra hyrbilskontor

Med en hyrbil från Avis Biluthyrning tar du dig enkelt fram i Nyköping. Vårt uthyrningskontor hittar du på Ringvägen i centrum, samt på Norrköpingsvägen. Du kan även hyra bil av oss om du kommer till Nyköping via Stockholm Skavsta Flygplats.
 
Hyrbil på Nyköping tågstation Hyrbil Nyköping tågstation (kontor obemannad, vi möter upp vid hämtning av hyrbil)
AltText  Boka nu

Hyrbil Nyköping

Idag är Nyköping välbesökt av turister och de största företagen i staden, som exempelvis kärnteknikföretaget Studsvik och energiföretaget Schneider Electric är stora arbetsgivare. Nyköping/Skavsta flygplats (numera Stockholm Skavsta Airport) har de senare åren växt fram som Sveriges tredje största flygplats och landar du här kan du enkelt hyra bil hos Avis. Många flygbolag och researrangörer som Fritidsresor, Apollo Resor, Gotlandsflyg, Ryan Air och Wizz Air utgår härifrån. Så varmt välkommen och upplev Nyköping på bästa sätt med en hyrbil från Avis Biluthyrning.

Logga in  på ditt onlinekonto
Hjälp
X

Logga in: Tillåter dig att logga in på ditt personliga onlinekonto

Personligt onlinekonto Tillåter dig att uppdatera din personliga profil och se status och saldoinformation för ditt Avis Preferred program

Skapa ett konto: Tillåter dig att skapa ett onlinekonto

Dela

Biluthyrning från Avis - Boka din hyrbil här

Startdatum / tid
Slutdatum / tid
Antal dagar
Uthyrningsstation

Hittar du inte platsen du letar efter?
  Sök på kartan

Lämnas på
 Samma som upphämtningskontor
Uthyrningsstation
Avis rabattnummer (AWD)