Hyra bil i Karlstad

Hyrbil Karlstad Karlstad ligger vid norra stranden av Vänern och är residensstad i Värmland. Staden har anor tillbaka till vikingatiden men fick sina stadsrättigheter 1584 och namnet av Karl IX. Klarälven går igenom Karlstad och näraliggande kommuner är Grums, Hagfors, Kil och Forshaga för att nämna några. Idag har Karlstad både universitet- och handelshögskola och är en populär stad bland studerande.

Om du vill ta dig runt Karlstad med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos oss. Våra kontor hittar du på flygplatsen och i centrum.

Våra hyrbilskontor i Karlstad - Avis Biluthyrning

Vi har ett uthyrningskontor i centrala Karlstad, på Hamngatan 24 vid järnvägsstationen, samt på Karlstad Flygplats.
 

Biluthyrning Karlstad

Hyr du bil finns här ett flertal stora kända företag att besöka som exempelvis massa tillverkaren Metzo Fiber, välkända Löfbergs Lila AB och telekommunikationsföretaget Tieto som stora arbetsgivare. För den kulturintresserade finns här mycket att uppleva, kanske ett besök till Värmlandsoperan eller ta din hyrbil till Alsters Herrgård som är Gustaf Frödings minnesgård.

Karlstad är lätt att ta sig till och har även en egen flygplats som heter Karlstad Flygplats med direktflyg från bl.a. Stockholm och Köpenhamn. Ishockey är det stora samtalsämnet och självklart är det Färjestad BK med flertalet SM guld som gäller här. Till avdelningen kända personer hör sångerskan Zarah Leander, programledaren Adam Alsing och poeten Nils Ferlin. Upptäck Karlstad med en hyrbil från Avis Biluthyrning. Varmt välkommen!
Logga in  på ditt onlinekonto
Hjälp
X

Logga in: Tillåter dig att logga in på ditt personliga onlinekonto

Personligt onlinekonto Tillåter dig att uppdatera din personliga profil och se status och saldoinformation för ditt Avis Preferred program

Skapa ett konto: Tillåter dig att skapa ett onlinekonto

Dela

Biluthyrning från Avis - Boka din hyrbil här

Startdatum / tid
Slutdatum / tid
Antal dagar
Uthyrningsstation

Hittar du inte platsen du letar efter?
  Sök på kartan

Lämnas på
 Samma som upphämtningskontor
Uthyrningsstation
Avis rabattnummer (AWD)