Hyrbil Stockholm

Hyra bil i Stockholm hos Avis Stockholm, Sveriges huvudstad grundades 1187 och gör idag med sina 1,2 millioner invånare, anspråk på att vara ”Capital of Scandinavia”. Staden är förutom Sveriges politiska- även dess mediala-, ekonomiska- och kulturella center. Staden ligger i Mälarens utlopp i Östersjön och ligger på ett antal öar med broförbindelser. Med en hyrbil kan du enkelt se och uppleva Stockholm på bästa sätt och är du här som turist finns det fantastiskt mycket att besöka. Hos oss kan du enkelt hyra bil och vi har hyrbilskontor på flera platser i Stockholm. Du hittar oss i de centrala delarna, på flygplatserna samt i utkanten av staden.

Avis Biluthyrning i Stockholm - Våra hyrbilskontor

Boka din hyrbil i Kalmar med hjälp av vår bokningsmotor till höger.

Hyra bil i Stockholm

Om du flyger till Stockholm kan du hyra bil på något av våra uthyrningskontor på  Arlanda Flygplats, Bromma flygplats eller Nyköping/Stockholm Skavsta Flygplats. Med en hyrbil från Avis tar du dig på ett enkelt och smidigt sätt vidare till din nästa destination, oavsett om det är in till centrala delarna av staden eller till någon närliggande plats eller stad.

Stockholm är en mycket populär shoppingstad och här hittar du t.ex. anrika NK på Hamngatan och Åhléns City nära Sergels torg. Om du är ute efter mindre boutiqer kan vi rekommendera dig att åka till Södermalm, här finns allt för dig som letar efter modernt mode, vintage, inredning och mycket mer. När du tröttnat på shoppingen kan du med hjälp av din hyrbil enkelt åka till Djurgården för en härlig promenad. På Djurgården kan du även passa på att besöka Gröna Lund, Skansen, Abba museet, Nordiska museet eller Rosendals slott samt Rosendal trädgård. Om du vill åka på upptäcktsfärd med din hyrbil kan du t.ex. köra till mysiga Sigtuna eller Mariefred.

Ska du hyra bil i Stockholm på sommaren? Om du blir badsugen har du massor av badplatser att välja mellan. För dig som gillar golf erbjuder Storstockholm många fina golfbanor. Dina golfklubbor kan du enkelt ta med dig när du har hyrbil.

Stockholm är oerhört viktig för svensk industri och handel och är du här på affärsresa är det praktiskt att hyra bil för att effektivt ta dig mellan dina besök.

Till de största privata arbetsgivarna hör företag som Ericsson, Swedbank, Manpower, Securitas, IBM och Telia Sonera. Stockholm är också en populär kongresstad med anläggningarna Stockholmsmässan i Älvsjö och nybyggda Stockholm Waterfront Congress Centre vid Klarabergsviadukten, mittemot Avis Biluthyrning.

Har du med dig familjen kan en utflykt med Strömma Kanalbolaget till Fjäderholmarna vara härligt eller kanske ett spännande besök till  Vaxholm och Vaxholm kastell? Oavsett vad du vill göra på ditt besök till Nordens Venedig blir din upplevelse helt säkert fantastisk med en av våra hyrbilar från oss på Avis Biluthyrning. Varmt välkommen till Stockholm!


Logga in  på ditt onlinekonto
Hjälp
X

Logga in: Tillåter dig att logga in på ditt personliga onlinekonto

Personligt onlinekonto Tillåter dig att uppdatera din personliga profil och se status och saldoinformation för ditt Avis Preferred program

Skapa ett konto: Tillåter dig att skapa ett onlinekonto

Dela

Biluthyrning från Avis - Boka din hyrbil här

Startdatum / tid
Slutdatum / tid
Antal dagar
Uthyrningsstation

Hittar du inte platsen du letar efter?
  Sök på kartan

Lämnas på
 Samma som upphämtningskontor
Uthyrningsstation
Avis rabattnummer (AWD)