Ska du hyra bil i Sverige?

Sök efter ett Avis kontor:  

Hyra bil i Sverige

Sverige har mycket att erbjuda som semesterland och med en hyrbil tar du dig enkelt fram på Sveriges vägar. Hos oss kan du hyra bil på fler än 80 orter, vi har uthyrningskontor vi de flesta större städerna och orterna samt vid flygplasterna.
Sommar som vinter har du alla möjligheter till en spännande och intressant semester. Upplev norrskenet eller midnattssolen i norr, åk skidor i de svenska fjällen, hyr bil och kör mellan Sveriges städer eller koppla av och njut av vackra västkusten med god mat och bad i havet. Om du vill hyra bil på din resa har du hittat rätt.

Se alla orter i Sverige där vi har uthyrningskontor
 
Fakta om Sverige
Sverige är en självständig stat på den skandinaviska halvön som gränsar till Norge, Danmark och Finland. Landet är långt och smalt och kusten sträcker sig i öster längs med Bottenviken och Bottenhavet, som är en del av Östersjön, och i sydväst mot Skagerak, Kattegatt och Öresund. Sverige är med en area på ca 450.000 kvadratmeter det femte största landet i Europa, och har 9,4 miljoner invånare. Det politiska styret är konstitutionell monarki med parlamentarisk demokrati. Sverige är sedan 1994 med i EU.
 
Logga in  på ditt onlinekonto
Hjälp
X

Logga in: Tillåter dig att logga in på ditt personliga onlinekonto

Personligt onlinekonto Tillåter dig att uppdatera din personliga profil och se status och saldoinformation för ditt Avis Preferred program

Skapa ett konto: Tillåter dig att skapa ett onlinekonto

Dela

Biluthyrning från Avis - Boka din hyrbil här

Startdatum / tid
Slutdatum / tid
Antal dagar
Hämtas i
Uthyrningsstation

Hittar du inte platsen du letar efter?
  Sök på kartan

Lämnas på
 Samma som upphämtningskontor
Uthyrningsstation
Avis rabattnummer (AWD)