Welcome to Avis

Boka tidigt och spara upp till 20% på din hyrbil

Planera dina resor i god tid. Det lönar sig alltid.

Har du planerat in en resa längre fram i tiden? Om du ska hyra bil inför resan kan det vara en bra idé att boka din hyrbil tidigt. Du kan då spara upp till 20%. Oavsett om du behöver en liten bil eller en större som är mer bekväm för längre turer har vi hyrbilen för dig.

Vi erbjuder även produkter som GPS och bilbarnstolar som du kan hyra för att göra din resa ännu mer bekväm och trygg. Läs mer om våra produkter och tjänster som du kan lägga till som extra tillval.

Boka din hyrbil senast 3 dygn innan, hyr i minst 2 dygn och spara upp till 20% hos Avis Biluthyrning. Vi har uthyrningsstationer vid de flesta flygplatser samt på 90-tal orter runt om i Sverige.

Boka nu
Boka tidigt erbjudande
Din session utgår snart
Vänligen stäng ner, sessionen kommer att löpa ut

Det verkar som att du har tagit en paus. I syfte att se till att alla uppgifter som du har lämnat hålls säkra kommer din session att utgå om (x minutes) 5 minuter.

Klicka på fortsätt om du fortfarande är kvar och vill fortsätta.

Din session har utgått
Vänligen stäng ner, sessionen kommer att löpa ut

Det verkar som att du har tagit en paus. I syfte att se till att alla uppgifter som du har lämnat hålls säkra har din session avbrutits.

Klicka på Fortsätt för att gå tillbaka till hemsidan om du fortfarande är kvar och vill fortsätta.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Vad skulle du vilja göra?
Close clear changes popup

Är du säker på att du vill ångra alla ändringar du har gjort i din bokning och återgå till din ursprungliga bokning?

Vilka villkor vill du läsa? $tbcPlaceholder Vänligen välj…
Close terms & conditions popup

Välj en fil att granska eller ladda ner

? Bokningsvillkor är villkoren som gäller vid bokning och innefattar även om/avbokning, no-show, och vad du behöver ta med dig vid hämtning av din hyrbil. Särskilda hyresvillkor specificerar villkoren för det land och uthyrningsstation du hyr bilen på och innehåller viktig information som ålderskrav. Allmänna hyresvillkor är de villkor som innefattar hyrfordonet, vilket inkluderar ditt ansvar mot oss samt vårt ansvar för dig.