Roskilde Festival
Welcome to Avis

ROSKILDE FESTIVAL 2018

Var med och tävla om 2 x biljetter, skåpbil och parkering till Roskilde Festival 2018

Älskar du musik, sommar och festival? Ta då chansen och upplev en av norra Europas största kultur och musikfestival. Tävla och vinn två festivalbiljetter, en skåpbil och parkering till Roskilde Festival 2018. Gå in och tävla på vår facebook-sida här.

Tävlingen:
”Vinn 2 x biljetter, van och parkering till Roskilde Festival 2018” i Danmark genom på Avis facebook och hemsida i Sverige (avis.se).

Tävlingen finns tillgänglig via Avis Facebook i Sverige - avis.se. Tävlingen går ut på att svara på enkla frågor om vem man vill se som artist på festivalen, samt skriva den mest intressanta och roligaste motiveringen varför man vill se just denna artist/band. Tävlingen avgörs utifrån den som svarar på frågan, samt skriver den mest intressanta och roligaste motiveringen till varför man vill se just sitt favoritband (se nedan). En jury bestående av Janni Krarup, Annie Jonasson och Erik André Breitseth från RAC Scandinavia kommer att välja ut den enligt juryn bästa motiveringen, med avseende på ovan kriterier, den mest intressanta och roligaste framställan av ett motiv bland de tävlande. Juryns beslut är slutgiltigt och går ej att överklaga.


Tävlingsarrangör, upplägg och genomförande:

Sweden RAC AB
Löfströms Alle 7
172 66 Sundbyberg

Tävlingsdatum:
Tävlingen startar 16/1 och pågår till 31/1 2018.

Ansvariga för tävlingsvinstens olika delar:
Sweden RAC AB                Roskilde Festival
Löfströms Alle 7                 Havsteensvej 11
172 66 Sundbyberg           DK-4000 Roskilde, Danmark

Har du frågor om tävlingen?
Skriv ett epost till oss via: Sverige: info@avis.se

Var med och tävla om biljetter till Roskilde