Hyra bil i Skellefteå

Hyrbil Skellefteå & Skellefteå Flygplats Skellefteå som ligger i Västerbotten 15 km från Bottenviken har idag c:a 35 000 innevånare och kallas i folkmun ofta för ”Schtaan”. Här finns flertal fynd från sten- och bronsåldern så området har länge varit befolkat men Skellefteå fick stadsrättigheter först 1845 och är därför en av Norrlands yngsta städer. Hyr du bil från Skellefteå Flygplats är det bara 20 km in till centrum och staden som idag är en industristad har mycket att erbjuda besökaren.

Om du vill ta dig runt Skellefteå med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos oss. Vårt kontor hittar du på flygplatsen.

Avis Biluthyrning i Skellefteå - Våra hyrbilskontor

Behöver du hyra bil i Skellefteå eller på Skellefteå Flygplats? Med en hyrbil från Avis Biluthyrning tar du dig smidigt runt i staden. Vårt uthyrningskontor hittar du på Skellefteå Flygplats. Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna. Varmt välkomna!
 

Hyrbil Skellefteå

Självklart är gruvbolaget Boliden AB ett viktigt företag för Skellefteå men även råvarutillgångar som skog- och vattenkraft (Skellefteå Kraft) värdefulla för Skellefteå. Sommartid finns här ett flertal gästhamnar och området är populärt även för skidturister. Stadens stolthet är ishockeylaget Skellefteå AIK men även damlaget i fotboll Sunnanå är ett välkänt namn i idrotts-Sverige. Staden har många idrottsprofiler med anknytning som hockeytränarna Curt Lundmark och Hardy Nilsson men även den kända fotomodellen Victoria Silvstedt kommer härifrån. Upplev vackra Skellefteå- ”Guldstaden” med en hyrbil från Avis Biluthyrning.

Logga in  på ditt onlinekonto
Hjälp
X

Logga in: Tillåter dig att logga in på ditt personliga onlinekonto

Personligt onlinekonto Tillåter dig att uppdatera din personliga profil och se status och saldoinformation för ditt Avis Preferred program

Skapa ett konto: Tillåter dig att skapa ett onlinekonto

Dela

Biluthyrning från Avis - Boka din hyrbil här

Startdatum / tid
Slutdatum / tid
Antal dagar
Uthyrningsstation

Hittar du inte platsen du letar efter?
  Sök på kartan

Lämnas på
 Samma som upphämtningskontor
Uthyrningsstation
Avis rabattnummer (AWD)