Hyrbil Östersund

Biluthyrning Östersund & Östersund Flygplats Östersund ligger vackert beläget vid Storsjöns stränder i mellersta Sverige i landskapet Jämtland, och brukar med anledning av detta kallas för ”Sveriges mittpunkt”. Östersund och grundades den 23 oktober 1786 och är idag hem åt ca 48 000 invånare. Till Östersund kommer du antingen via tåg, bil eller flyg.

Om du vill ta dig runt Östersund med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos oss. Våra kontor hittar du på flygplatsen och i centrum.

Avis Biluthyrning i Östersund - Våra hyrbilskontor

Med en hyrbil från Avis Biluthyrning tar du dig enkelt fram i Östersund. Våra uthyrningskontor hittar du på Odenskogsvägen 9 i centrala Östersund samt på Åre/Östersunds Flygplats.
 
Hyra bil på Östersund Tågstation Hyrbil Östersund Tågstation (kontor obemannad, vi möter upp vid hämtning av hyrbil)
AltText Boka nu

Hyrbil Östersund

Det finns en hel del att se och göra i Östersund, vi på Avis Biluthyrning kan varmt rekommendera ett besök på något av stadens museer, t.ex. Jämtlands Läns Museum. I Östersund hålls även varje år festivalen Storsjöyran som har sin utgångspunkt från stortorget. Festivalen är faktiskt Skandinaviens äldsta och Sveriges största gatufestival. Som kuriosa kan även nämnas att staden har en lång kafé-tradition och Östersund är idag en av Sveriges cafétätaste städer. Boka hyrbil hos Avis Biluthyrning och njut av allt vad Östersund har att erbjuda!

Logga in  på ditt onlinekonto
Hjälp
X

Logga in: Tillåter dig att logga in på ditt personliga onlinekonto

Personligt onlinekonto Tillåter dig att uppdatera din personliga profil och se status och saldoinformation för ditt Avis Preferred program

Skapa ett konto: Tillåter dig att skapa ett onlinekonto

Dela

Biluthyrning från Avis - Boka din hyrbil här

Startdatum / tid
Slutdatum / tid
Antal dagar
Uthyrningsstation

Hittar du inte platsen du letar efter?
  Sök på kartan

Lämnas på
 Samma som upphämtningskontor
Uthyrningsstation
Avis rabattnummer (AWD)