Hyrbil Halmstad

Hyrbil i Halmstad Halmstad är residensstad i Hallands län med c:a 60 000 innevånare. Området har haft bebyggelse ända från 1000 talet och namnet Halmstad dyker upp första gången 1231 då som namnet på en kungsgård.Staden var dansk fram till 1645 men blev därefter svensk som ett resultat av freden i Brömsebro. Mycket av staden präglas än idag av dess historia som exempelvis kvarvarande stadsporten Norre Port och här finns mycket för den historieintresserade att se och besöka.

Om du vill ta dig runt i Halmstad med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos oss. Du hittar våra kontor på Halmstad flygplats samt i centrum.

Avis Biluthyrning i Halmstad - Våra hyrbilskontor

Vi har två uthyrningskontor i Halmstad, ett i de centrala delarna i staden samt ett Halmstad flygplats. Landar ni på flygplatsen så möter vi upp er utanför ankomsthallen. Bokar ni bilen på Halmstadkontoret, då avhämtas bilen 50 m till vänster om flygplatsbyggnaden. Från stan kan ni åka med lokalbuss till flygplatsen,bussen går 2 gånger per timme.Flygstaden heter området.
 

Hyrbil Halmstad

Halmstad är idag en mycket populär turistort under sommaren med bad och nöjesliv. Halmstad är även golfens Mecka i Sverige med hela 7 golfklubbar, som du enkelt tar dig till med en hyrbil. Till de mer populära hör Halmstad GK, Bäckavattnets GK, Ringenäs GK och Holms GK. Näringslivet i Halmstad består i huvudsak av små och mellanstora företag och dess läge har gjort att många företag inom logistik har valt att etablera sig här. Under sommarmånaderna dubbleras folkmängden tack vare turismen. Få ut det mesta av ditt besök i Halmstad med en hyrbil från Avis Biluthyrning.
Logga in  på ditt onlinekonto
Hjälp
X

Logga in: Tillåter dig att logga in på ditt personliga onlinekonto

Personligt onlinekonto Tillåter dig att uppdatera din personliga profil och se status och saldoinformation för ditt Avis Preferred program

Skapa ett konto: Tillåter dig att skapa ett onlinekonto

Dela

Biluthyrning från Avis - Boka din hyrbil här

Startdatum / tid
Slutdatum / tid
Antal dagar
Uthyrningsstation

Hittar du inte platsen du letar efter?
  Sök på kartan

Lämnas på
 Samma som upphämtningskontor
Uthyrningsstation
Avis rabattnummer (AWD)